fredag 9 mars 2012

Vad händer på söndag?


Pirre som driver Hundia Hundskola i Motala ska flytta till nytt hus där hon kommer att bedriva sin hundverksamhet i anslutning till hemmet, snacka om lyx!
Det nya stället ligger i Korskrog, på vägen till Borensberg och huset är jättefint.

På söndag den 11 mars kommer Pirre & jag anordna en gratis prova på dag där ni kan komma och testa agility, rallylydnad och sök med era hundar. Vi bjuder på kaffe & kaka & mingel samtidigt som ni får mer information om kommande kurser, vad vi gör på kurserna, vilka hundar och hundägare de riktar sig till.
Tex patrullstig och bevakning, sökkurser, bull- och terrier kurser, rallylydnad, agility mm. Kom så berättar vi!


Jag kommer även att anordna en sökuppvisning med min egna hund och min kompis Madde ska vara med med sin hund Freya. Uppvisningen kommer att visa hur vi tränar sök med våra hundar och ge er en inblick i vad sök är och hur hunden jobbar.

Ni kommer att kunna testa Vgw bälte och fråga Pirre om dess funktion och varför man bör investera i ett sådant bälte till sin hund. Dessutom har hon dagen till ära sänkt priset till 380 kr (ord.pris 471 kr) så passa på att spara lite pengar!

Hållpunkter
Vi startar 9,30
10.00 prova på agility
11.00 prova på rallylydnad
12.00 Sökuppvisning. Under uppvisningen får inte egna hundar följa med men efter sökuppvisningen finns möjlighet för några att prova att skicka sin egen hund på sök.
Vi avslutar dagen vid kl 13.00



Och dagens specialare: Anmäl till personspår för aktivering endast 250 kr! (3 tillfällen, priset gäller endast denna dag)
Du kan passa på att fråga Mia mer om bull & terrier eller fråga hundspykologen Pirre om hundproblem eller fråga oss om hundträning i allmänhet! Våra instruktörer "under utbildning" finns också på plats, Johan & Timmy.


Så, välkomna till Korskrog 209, Hundias nya lokaler
Behöver ni vägbeskrivning? Maila: mia@hundia.se el. pirre@hundia.se

Inga kommentarer: