tisdag 27 mars 2012

HOPP & LEK - äventyret kan börja...


Nu är det snart dax för en ny Hopp & Lek träff på Hundia Hundskola i Mjölby.
Hopp & Lek träffen sträcker sig över 2 timmar och den innehåller en hel del roliga lekar där vi blandar lydnad med upplevelser & utmaningar. Dessa lekar/övningar utmanar både hunden och ägaren och ni kommer att ha otroligt roligt ihop med er hund.

Vid varje Hopp & lek träff kommer vi att ha olika övningar så även om man gått denna tidigare så kommer övningarna inte att bli desamma från träff till träff.
Dessutom börjar vädret bli underbart så varför inte tillbringa 2 timmar i underbar skogsmiljö tillsammans med er hund och andra trevliga hundägare?

Vi kommer att jobba med lagövningar där sammarbete och kommunikation sätts på prov, dock kan man medverka även med en hund som är osäker på andra hundar, Hopp & lek träffen ger även bra social träning där hunden kan vara i närheten utav andra hundar utan att för den skull behöva hälsa på dem.


Nästa Hopp & Lek träff är den 28 april klockan. 10-12. Vi kommer att vara uppe vid skogssjön i Mjölby och njuta av den underbara skogsmiljön. Kostnaden är 200 kr/hund. Tänk på att anmälan krävs - man kan inte bara dyka upp eftersom jag anordnar rekvisita till träffen efter hur många deltagare det är!

Här kommer lite information om vilka lekar vi kommer att ha:

* Leta efter Skogsmulle
* Det försvunna hundbenet
* Det hänger saker i skogen
* Skogsagility...mm

Detta vill varken du eller hunden missa!


Är ni sugna på att hänga med går ni in på min hemsida: www.hundia.se (Mjölby) och anmäler er via kursanmälan. Ca: 1 vecka innan träffen mailar jag ut info till eran mail som ni uppgett i anmälan.

HOPPAS VI SES!

Inga kommentarer: