lördag 7 januari 2012

En riktigt härlig dag i skogen!


Igår var det så underbart väder ute att det nästan vore skamligt att sitta inomhus. Så jag & syrran bestämde oss för att går till Sya ifrån Mjölby med vovvarna. Jag ringde till Madde och undrade om hon och Freya ville hänga på och det ville dem.

Vädret var underbart och det var fruset i backen, det var skönt för på många ställen längst vägen hade det varit svårt att gå pga vatten och lera om det hade varit mjukt i backen. Det var friskt och skönt ute, man varken svettades eller frös utan det var precis så där svenskt lagom.


Vi stannade med jämna mellanrum och hittade på lite med hundarna. Vi körde sök, fågel fisk eller mittemellan, vi busade, hundarna busade, de fick hoppa över stockar och blev fotograferade! Efter ett tag sa Madde att vi hade varit ute i 2 timmar, det kändes dock som om vi bara varit ute i lite mer än 1 timma, så tiden gick fort.
Sam fick vara lös nästan hela tiden, det är så skönt att inte ha med sig båda hundarna för när de är lösa samtidigt är det jakt för hela slanten. Sauron fick stanna hemma med Kim eftersom han inte får gå så långt ännu.


Vi var ute i 2,5timmar i ett helt underbart väder. Vi myste och hade superroligt och vi njöt av skogsmiljön. Man kan säga att voffarna sov gott efter denna utflykt!

Inga kommentarer: