onsdag 14 december 2011

Julmys bara för kamphundsraser!


Jag älskar att få engagera mig i alla kamphundsraser som finns ibland oss. Hysterin kring dessa är enorm i media och det gör ofta att man inte vågar eller vill gå kurs med sin bullhund. Många tittar snett eller rent av visar sitt missnöje högt och tydligt även om hunden inte gjort något. Man blir ofta åsidosatt utav andra när man har en sån ras, det måste vi ändra på!

Så nu är det dax att få känna sig lite speciell! Jag och min fina vän Emmeli har därför bokat in 2 timmar i ridhuset på Oxelgården i Motala, dessa 2 timmar vill vi spendera med er som har bull/kamphundsraser! Ni ska få känna er speciella för en gång skull!

Ni kommer att få träna agility och klicker med era hundar och ni kommer få lära er konster och hoppa olika agilityhinder! Bättre kan det knappast bli - hundträning & dessutom med bedårande fina kamphundsraser!


Måndagen den 26/12, mellan kl. 11-13 finslipar vi er i agility och klicker. Ni kan läsa mer på min hemsidan inom de närmsta dagarna (www.hundia.se, välj Mjölby) & där kan ni även boka in er direkt via kursanmälan så ni får en plats.
Priset för denna dag kommer att vara mycket reducerat bara för att vi vill uppmuntra er till att verkligen komma och vara med - ni behövs för att vi ska kunna visa att kamphundsraser också kan. Det är vi som ägare som måste visa upp en annan sida utav dessa raser och vad passar inte bättre än att tillsammans då få en pusch och träna ihop? Nu kör vi - anmäl så fort som möjligt då platserna är begränsade!
Och du, det spelar ingen roll hur din hund beter sig, vi är ju där för att ha roligt och för att få träna under okomplicerade förhållanden...hunden behöver inte vara lydnadschampion för att få vara med utan kom som du är, ha roligt & lär dig mer!

Kamphundsmys på hög nivå!

Inga kommentarer: