måndag 4 oktober 2010

Hundkompisar & reflextryck!


Ja, då har vi varit nere i småland i helgen igen och som alltid händer det mycket när vi är där!
Denna gång tog vi med oss våra & våra vänners hundtäcken & jackor ner för lite reklam tryckning. Reflextrycken blev supersnygga så håll koll på gatorna i Mjölby om ni ser oss :)
Som ni märkt kommer mörkret smygandes nu och som vanligt vill vi uppmana folk att klä på sig & hunden reflexer...man syns så dåligt i mörkret och reflexerna hjälper verkligen jättemycket! I butiken har vi jättebra reflexvästar som syns extremt bra. Så har ni ingen reflex till vovven så är det bara att ta med sig vovven till butiken och prova ut en bra reflexväst så kan ingen klaga på att ni inte syns sen!

Sauron träffade också kompisen Bonzo när vi var nere på besök och oj, oj, oj vilket röj det blev! De sprang lösa i skogen runt, runt och de trivdes utmärkt i varandras sällskap. Bonzo är en blandning mellan Amstaff & dogo argentino och är en riktig goding:) Efter ett tag låg de och gnagde på pinnar och hittade roliga saker att undersöka..Ja, att vara i småland är en riktig semester både för oss och hundarna!

Är ni mera nyfikna på vad Brodyr och Tryck i Orrefors kan erbjuda er kan ni titta in på deras hemsida: www.boto.se vi kommer att åka ner med jämna mellanrum och kan då ta med era saker ner för tryckning eller så köper ni nya saker via Boto som broderas eller trycks där så tar vi med dem hem!

Inga kommentarer: