måndag 26 juli 2010

Kursstarter i höst!


Positivlydnad startar 31/8 och i november: Vi tränar på samspelet mellan hund & ägare. Vardagslydnadsmoment blandat med många relationsövningar. Positivträning och roligt för både hund & förare! 6ggr, kostnad: 680kr.

Vardagslydnad startar 10/8 och i oktober: Här jobbar vi med vardagsträning, inkallning, möten, samspel..mm 6ggr, kostnad: 680kr.

Inkallning & Närhetsträning startar 24/8 och i december: På denna kurs jobbar vi enbart med inkallning & relation. Vi tränar på att få hunden intresserad av föraren även då det är stor störning runt omkring med andra hundar. Vi tränar med hundarna i lina men även lösa om det går. Bra kurs att gå för alla hundar! Under kursen använder vi oss också utav klicker för de som vill. 3ggr, kostnad: 380kr

Blodspårskurs startar 14/9: Alla hundar behöver jaktberikning eftersom jakt fortfarande är ett medfött naturligt beteende som alla våra hundar behöver få utlopp för. Det ända sättet vi som ägare kan tillgodose det behovet hos våra hundar är om vi går blodspår med dem. Vi kommer att jobba utifrån varje hunds personliga utveckling så därför kan man vara både nybörjare och avancerad på denna kurs, det spelar ingen roll! Kursen är på 4ggr & kostar 580kr inkl. blod, klöv & kursmaterial. Man kan även gå en prova på dag för att testa på vad blodspår är och om hunden & ägaren verkar tycka det är kul. Prova på dagen kostar 380kr inkl. blod & klöv, nästa prova på: 4/9.

Rallylydnad startar 17/8 & i oktober: Rallylydnad är en form av olika lydnadsmoment blandat med klickerträning & roliga övningar som man gör med hunden. Man ska följa en bana med olika skyltar (lydnadsmoment) tillsammans med hunden. Man tränar mycket på följsamhet, glädje hos dig & hunden, belöningar och lydnad. Passar alla som vill ha en bra följsamhet & träna upp sin relation tillsammans med hunden. 6ggr, kostnad 680kr. Läs mer om rallylydnad i Hundias alldeles egna tidning: Hundia Magazine!!

Patrullstig/sökkurs startar 9/8: Här får hunden verkligen jobba med alla sina sinnen! Denna kurs är jättebra för alla som vill lära sig att läsa sin egna hund…vad gör den i olika situationer. Hur markerar den människor i skogen & vad gör den när den hör något intressant? Hundarna får leta upp människor i skogen och de får träna sig i att ge luftmarkeringar & markburna vittringar. Den optimala kursen för alla hundar. Man måste tycka om att vara i naturen om man ska gå denna kurs då vi alltid kommer att vara i skogen vid dessa kurstillfällena. Kursen är på 4ggr och kostar 680kr. En kurs som alla hundar uppskattar.

För fler kursstarter kan ni kolla hemsidan: www.hundia.se
Hoppas ni hittar något som passar dig & din hund! Har du önskemål om någon annan kurs är det bara att höra av sig!
Mia Karlsson Instruktör Hundia Hundskola Mjölby

Inga kommentarer: