fredag 4 juni 2010

Grillning + Privatlektion

I onsdags var det dax för lite grillning i det fina vädret. Vi åkte upp till paintballbanan, dit kom också Madde med Freja & Lydia å Mats med sina vovvar. Vi började med att gå en promenad i skogen....Sam fick stanna hos Kim å grabbarna och leta råttor medans Sauron följde med mig på promenaden. Vädret var helt underbart! När vi kom tillbaka fick Sauron vara lite i sin bur eftersom han var så himla trött, så det kändes skönast för honom att vara där i lugn och ro istället. Vi andra behövde inte vänta länge på att köttet skulle bli klart då de redan hade börjat grilla köttbitarna. Mumsfillibbaba...vad gott det var med grillat.
Hundarna fick eget godis som antingen åts upp eller gömdes i skogen..Sam tyckte att grisörat kunde vänta så han försökte hitta något bra gömställe som ingen skulle hitta!
Kvällen var super trevlig & det var skönt att för en gång skull inte behöva stressa iväg på någon aktivitet eller liknande. Tack till alla som var med!

Idag (fredag) bär det iväg på privatlektion och på dagens schema står det inkallning och dörrträning tillsammans med Mio, det ska bli roligt att se hur långt de har kommit i sin träning tillsammans :) Ni vet väl att man kan boka in sig på privatträning med sin hund? Det kostar 300kr för en timme och man kan vara upp till 3 st deltagare som delat på timpriset! Man tränar på det man behöver eller kör efter en vanlig kursplan. Hör av er om ni också är intresserade!

Ha det skönt i sommarvädret och tänk på att inte lämna hunden i bilen en varm sommardag! //Mia

Inga kommentarer: