fredag 16 april 2010

Skoj!!


Oj,oj,oj...det händer mycket nu inför sommaren och hösten. Vi planerar många nya intressanta kurser och händelser. Det kommer att finnas något för alla! Förhoppningsvis börjar Lydia med sin instruktörsutbildning snart för flera måste vi vara på Hundia Hundskola i Mjölby om vi ska lyckas tillgodose allas behov...ROLIGT!!

Promenaden igår gick jättebra och vi var ca: 26st ekipage..det är så himla roligt att vi lyckas hålla antalet så högt varje gång. Nästa torsdag kommer vi att promenera vid skogssjön och då tar vi med oss fika allihopa som ska gå, vi stannar halvvägs och tar en fikapaus, superbra träning för hundarna! Jag ska också ringa till corren igen och se om dom vill göra ett uppföljningsreportage om promenaderna och prata lite med er som följer med..för att se vad ni tycker om det osv. Vi hoppas att de kommer.



Sist men absolut inte minst! Den 3 maj (måndag) öppnar min hundbutik upp sitt utomhuscafé för säsongen. Vi hade det förra sommaren med men i år hoppas vi att nå ut till flera. Man kan köpa fika till både 2 & 4-bent, sitta i solen och njuta samtidigt som hunden får en jättebra miljö & passivitetsträning. Cafét har öppet vardagar mellan 12-18 och lördagar mellan 10-14.



Jag hoppas vi ses!

Inga kommentarer: