söndag 7 mars 2010

Solskens historia

Ja vi får väl börja med att berömma det fina vädret vi har haft de senaste dagarna, bättre kan det nästan inte bli!
Det har gått ett par dagar nu när jag inte har skrivit något, jag tänkte att jag kanske skulle samla alla händelser och skriva dem tillsammans men insåg just nu när jag skulle börja att det inte är lätt att komma ihåg allting...så om jag glömt nämna en del som har hänt där ni var inblandade, ha överseende med det :)

Vi kan ju börja med att berätta om lösspringande hundar....Kim (min sambo) var ute och gick med hundarna en eftermiddag när en labbe slet sig och kom framspringandes till våra hundar. Sam fick vara vid Kims sida och Sauron fick ta mötet, labben började morra mot Sauron och sen började de gruffas...inget slagsmål men kroppsmätning, allt gick över så fort den andra hundens ägare kom och hämtade den. Det känns skönt att all träning med Sauron gett resultat då han inte byggde på sig nämdvärt efter detta möte.

Sen var det Sams tur att få påhälsning av en schäfertik nere på P-Liden. Den kom utspringandes ifån en uteplats och fick syn på Sam...den var väldigt målinriktad och sprang rätt på Sam och började gruffas med honom, inget slagsmål med bett och så utan hon ville trycka ner honom i backen och få honom att ligga stilla där, efter mkt om och men kopplade iaf ägaren hunden och då var allt över....Sam är en väldigt stabil liten kis som inte brydde sig så mycket över vad som hände utan när hunden försvann var han nöjd och glad igen!

Igår promenerade vi med Caroline och Ässie, meningen va att Sauron och Ässie skulle få va lösa och busa så vi åkte utanför stan och släppte dem. Solen sken och den värmde så skönt när vi gick på fältena och hundarna var lyckliga över att få springa av sig..en helt underbar promenad var det, som tyvärr avslutades med en dam som kastade skit över Sauron! Vad så lite kan förstöra en hel dag...tänk på vad ni kastar ur er innan ni bestämmer er för att klaga på någon, man kan faktiskt ta mycket illa vid sig!!

Dagens visdom:

Tänk efter före du talar!!

Inga kommentarer: