söndag 7 februari 2010

Promenadgänget ute - Håll koll!


Ja igår var det kompispromenad igen...denna gång hade vi 2 nya hundar med oss; Ässie och den andra har jag glömt namnet på..oups!, hon var till låns över helgen bara. Sammanlagt var vi denna gång 5 hundar som gick och promenaden var så där härligt lugn och avslappnad.
Vi började med att träffas vid Lundbyhallen för att sedan promenera mot Blåklintskolan, Bt och tillaka till Lundbyhallen igen. Alla hundar kom bra överrens, vilket de alltid brukar göra om man promenerar tillsammans innan man låter dem hälsa, eller de kanske inte får hälsa alls varje gång, det gör man som man själv vill.



Caroline hade två hundar som hon gick med, 2 stora Berner sennen, sen hade vi Mathias med Nellie en schäfer och sen jag och Kim med våra 2 hundar, Sam en jackrussell och Sauron en amstaff. Den enda stora händelsen var när Mathias fick sig en smäll av Nellies schäferhuvud....man ska inte ligga ner i snödrivorna Mathias, speciellt inte när man har en busig 11månaders schäfer i kopplet :) Hoppas han klarar sig utan whiplaschskada nu!



Jo förreten! Dessa promenader vi går nu kommer att starta upp för allmänheten den 18 mars!! Alla är välkomna och de är gratis. Hundia Hundskola, Tassa in och Carolines Hundfix har gått ihop och fixat dessa promenader....de kommer att vara på torsdagar alla veckor, kl 18.00. Samlingsplatsen kommer att vara vid återvinningscentralen där BEBBES låg förut, där man svänger ner mot Prästgårdsliden. Dessa promenader vill vi att alla i Mjölby kommun (även de som bor i andra kommuner är hjärtligt välkomna) ska gå för att skapa en större gemensakp mellan hundägare i kommunen. Det finns ju ingenstans man kan träffas för att umgås tillsammans med sina hundar så då tog vi inintiativet till att starta promenaderna istället!!
Passa på att komma och promenera tillsammans med andra hundmänniskor i en kravlös miljö där vi hjälper varandra. Vi kommer att skriva ut på hemsidorna när det börjar närma sig så kika gärna in på: www.hundia.se eller www.carolineshundfix.com så får ni info om hundpromenaderna! Har ni frågor så får ni jättegärna maila eller ringa.

Hoppas vi syns på någon promenad framöver :)

1 kommentar:

Mathias sa...

Nä man ska ju inte det, hennes huvud var hårdare än jag var, klarade mig utan whiplash. Ja promenadern var än engång trevlig.
Hoppas att flera kommer till dom.
All heder till att Du och Carolin tog insivateivet till promenad dagar.
Mathias