måndag 21 november 2011

Agility - roligare kan man knappast ha!


Äntligen kan vi nu erbjuda agilitykurser på Hundia Hundskola i Mjölby! Under vintern kommer vi att hålla en nybörjarkurs inomhus i ridhus och eventuellt kommer vi även att ha flera efter nyår.

Agility är en härlig hundsport som tränar hundens koncentration, rörelser, motivation och kroppsuppfattning. Föraren tränas i att läsa sin hund, veta vad den behöver i träningssammanhang, koncentration & samarbete!
I agilityn jobbar man upp hunden och förarens samarbete och det är underbart att få känna känslan utav sammanhållning & förståelse med sin hund!

Agility kursen som startar den 4 december och som kommer att gå på 3 söndagar (4,11 & 18/12) mellan kl. 12-14 är till för nybörjar ekipage som är sugna på att lära sig mer om agility och för att se om agility passar just er!

På kursen kommer det att vara 2 instruktörer; Mia Karlsson som driver Hundia Hundskola i Mjölby och Emmeli Orrefjord som driver KlickerMania, Emmeli är dessutom på väg till SM i agility med sin hund Molle!


Är ni sugna på att vara med så finns det plaster kvar! Testa - ni kommer inte att ångra er! Läs mer på hemsidan och det är även där ni gör er anmälan (www.hundia.se)

Inga kommentarer: