måndag 22 november 2010

Många bollar i luften :)


Jajamensan det kan man lugnt säga att vi har på Hundia Hundskola! Först och främst har vi haft kursavslutning i valpkurs & vardagslydnad! 8 ekipage var med på avslutningen i härligt snöväder. De fick gå en bana blandad med olika stationer där de skulle uföra olika övningar, däremellan fick de svara på frågor som utformats efter vad vi har haft genomgång utav på kursen. En guldstjärna till alla lag som var oerhört duktiga! Det har också varit roligt att se att alla ekipage har utvecklast så mycket. Grattis till era fina hundar & till duktiga hundägare som har tränat så bra :)

Redan nu på söndag drar jag igång en ny valpkurs där vi dessutom kan vara inomhus om det skulle behövas (kanske blir snöstorm snart) vilket också är bra miljö & social träning för valparna. Det blir blandad kompott på raser: 1 boxer, 1 vit herdehund, 2 kinesiska nakenhundar, 1 australian shepard & ev 2 chihuahua :) roligt med så många olika raser!

I november/december kör vi också igång:

Drag & spårkurs, Bull & Terrier Action, Tema hundvård, Blodspårsträning..mm
Alla dessa kurser/föreläsningar finns på hemsidan så gå in där och läs om ni är nyfikna :)

Utöver allt detta så åker jag på olika föreläsningar & hundkurser med egna hundar för att fortbilda mig själv och lära mig mer om hundar & hundträning. Ett ämne där ny kunskap aldrig tar slut!

LIVET MED HUND ÄR UNDERBART!

Inga kommentarer: