torsdag 4 november 2010

Bara för muskelhundar!

BULL & TERRIER ACTION



Kursen för dig som äger en muskelhund (amstaff, pitbull, mastiffer, am.bulldog, blandraser..osv). Vi kommer att träffas 4 gånger där ni kommer att få träna era hundar i 4 olika hundgrenar som just dessa hundar har ett stort behov av att få utlopp för! Instruktören (Mia) har stor kunskap om hur dessa hundraser fungerar och äger en amstaff själv, dessutom har jag ett brinnande intresse för just muskelhundar! Läs om instruktören under: Om oss på Hundia i menyraden.

Äger man en "kamphund" (missförstå mig rätt) är man inte alltid accepterad i hundkretsar men dessa hundar behöver lika mycket (om inte mer) träning som alla andra!

Jag (Mia) äger själv en amstaff och jag brinner oerhört mycket för just dessa raser. Till oss kan alla med muskelhundar komma utan att vara rädda för kommentarer eller blickar, till oss är ni väldigt välkomna!



De 4 grenarna:

* Dragträning - Dessa hundar har ett stort behov av att få jobba med sin kropp.

* Blodspår - Amstaffar & Pitbullar har en enorm jaktlust som man måste tillgodose.

* Muskel uppbyggnad - Att få träna sin kropp i olika muskelövningar gör att de får utlopp för sin energi.

* Sök - Här får hundarna jobba lösa i skogen och hitta människor. Social kontakt är något dessa raser gärna vill ha + att de får använda sin smidighet & sitt luktsinne.



För prisinformation & anmälan till denna kurs går ni in på hemsidan: www.hundia.se/mjolby

Inga kommentarer: