söndag 30 maj 2010

Hundparty för hela slanten + SÖNDAGSMYS


Igår hade jag & Caroline (Carolines Hundfix) ordnat till ett Hundparty i butiken. Folk fick anmäla sig i god tid innan och butiken hålldes stängd för allmänheten. Vi hade lotteri med jättefina priser, folk fick mingla med varandra och oss, man kunde i lugn och ro fråga saker om hundartiklar, pälsvård & prata hund i största allmänhet. Vi var ett litet gäng på totalt 10 personer (inkl. mig själv & Caroline) men det var helt lagom.

Många utav hundarna fick nya selar & halsband med personlig text, godis till vovvarna blev det med så klart :)
Vinsterna i lotteriet bestod av: Gratis privatlektion, 100kr i rabatt på spabehandling hos Caroline, Gratis Paintballspelning, Hundstyling & lite annat smått och gott.

Summan av kardemumman är att hundpartyt blev jättelyckat! Har du ett kompisgäng eller en träningsgrupp som också är intresserad av hundparty så är det bara att höra av sig till mig så kan vi fixa en rolig aktivitet till er!
Vill tacka alla som var med på partyt för en mycket trevlig lördag!
Idag är det SÖNDAGSMYS på schemat och vädret kunde verkligen inte vara bättre. Kl.14.00 drar vi igång myset uppe vid Mok stugan, det blir tipspromenad, aktiviteter för vovvarna & Försäljning av fika & korv. Hoppas vi ses! //Mia

Inga kommentarer: