lördag 3 april 2010

Skärtorsdagspromenad + lekträff

Ja ni, torsdagenspromenad fylldes av 28 hundekipage! Vi trodde det skulle komma mindre eftersom det var påskhelgen men icke sa nicke...och glada blev vi förstås! Hälften av alla som kom var också nya deltagare...super kul!! Vi tog en liten skogspromenad först och sedan avslutade vi med en stadspromenad. Det gick jättebra för alla hundar. Det är så kul att promenaderna är så uppskattade hos hundfolket och vi hoppas på fler hundar och ägare framöver :)

I fredags var det då dags för lekträff igen..vi möttes på parkeringen vid skogssjön kl.10 och det dök upp 10st hundar! Jätteskoj tycker jag...vi promenerade till bågskyttebanan där vi sedan delade in oss i 2 gruppper. Allt funkade super och till sist ville alla hundar vara med alla så vi slog ihop grupperna. Fint väder och glada hundar + ägare gjorde lekträffen till en lyckad stund!

På eftermiddagen blev det hundpromenad för Sauron (Sam var med på lekträffen) tillsammans med Ässie, Pandora och Zigge. Solen sken och hundarna var lagom nöjda och glada, vi strosade mest fram och njöt av det fina vädret. Efter promenaden blev det fika och beställnings av våra (Min, Lydias & Carolines)nya arbetskläder!

Idag (lördag) blir det fika i solen tillsammans med Lydias 2 vovvar, mina 2 vovvar & Carolines vovve. Det är härligt när man kan släppa dem och det finns stora ytor för dem att röra sig på...då måste det vara underbart att var hund :)

Njut av vårsolen...för det ska jag!!

Inga kommentarer: