måndag 15 mars 2010

Hundbus...


I helgen blev det mycket hundpromenader för min och Saurons del...i lördags gick jag en promenad med Caroline & Ässie och Malin & Karma. Vi träffades vid butiken bid stängningsdags och tog en härlig promenad i solen! Allt funkade superbra.

I söndags hade jag vardagslydnadskurs på morgonen och efter det gick jag en promenad med Monica & Ida och Mathias & Nellie..vi bestämde oss för att de skulle få vara lösa och busa men inte alla på en gång utan 2 & 2. Sauron och Ida fick börja och det funkade superbra, Sauron gillar verkligen Ida och de funkar jättebra ihop. Sen fick Sauron och Nellie busa och det gick också jättebra. Efter ett tag blev Sauron super trött...inte lustigt när man busat i 50cm snö. Då satte vi koppel på alla och avslutade med en koppelpromenad. Det var soligt och fint ute och alla hundar tyckte det var skoj!



Idag (måndag) var det då dags för hundträning i ridhuset igen. Idag kom Lydia & Pandis och Mirja & Zigge, så vi blev 3 ekipage totalt. Allt funkade super bra för alla och vi körde diverse lydnadsövningar och det var inga problem för hundarna att köra inkallning lösa trots att vi hade en löptik med i gänget....alla hundar skötte sig galant!!

Ikväll bär det av till Vadstena för att kolla på hundburar till bilen...ska bli så otroligt skönt att få burar. Hoppas de passar till våra hundar bara...annars har vi åkt i onödan, håll tummarna för oss!

Inga kommentarer: