tisdag 26 januari 2010

Att träna tillsammans

Ikväll är det då dags för öppen träning igen. Kvällens övningar kommer att bygga på möten och inkallning. Något som de flesta hundar & ägare behöver träna mycket på. Jag har funderat mycket på det här med träning av sin hund, när det kommer till de människorna som har något sorts problem med sin hund så skippar man oftast träningen tillsammans med andra...varför?

Jo, oftast är det så att man skäms, folket runt omkring dömmer allt för fort hundägaren med den "jobbig/ouppfostrade" hunden, men vart ska då dessa hundägare tas emot och få träna ordentligt? På våra träningar dömmer vi ingen! Hit ska man komma för att träna det man har problem med, man får råd och tips på hur man kan lösa situationen som uppstår. Dock måste man veta att inget löser sig på 1 träning utan det måste underhållas hemma minst lika mycket, om inte mer!
Så alla ni där ute som tycker att det är jobbigt att träna med andra bara för att ni är rädda för vad andra ska tycka...strunta i det! Kom som ni är, ingen kommer att dömma er. Bättre att träna problemen man har istället för att gömma sig och sopa dem under mattan,...en vacker dag kommer de fram igen!

Välkomna på öppen träning!!
Hoppas vi ses

Inga kommentarer: