söndag 13 februari 2011

Äventyrsrunda!


Förra lördagen (5/2) så hade min hundskola en äventyrsrunda runt en skogsslinga vid skogssjön. 11 ekipage kom och var med och det bjöds på flera roliga nosaktiviteter :)
Jag och syrran blev inspirerade utav denna roliga runda så vi bestämde oss för att köra en egen med våra vänner och deras hundar. Så vi bestämde oss för att köra på morgonen idag.



Först åkte vi upp till mok stugan på morgonen för att förbereda äventyrsrundan, så jag, syrran, Madde & Lydia åkte tillsammans upp vid 9 imorse...det var kallt ute men strålande solsken! Vi hängde upp toarullar i skogen, anlade en godis stig & preparerade träd med blodpudding..mums!
När vi var klara åkte vi hem och hämtade vovvarna - de fick inte följa med och sitta i bilarna eftersom det var så kallt ute.



När vi kom fram så startade vi äventyret - alla var på toppenhumör, solen sken & det var underbart i skogen, en perfekt dag för att umgås med vovvar & kompisar!
Hundarna var så otroligt duktiga på alla övningar och dagen kunde inte ha börjats bättre! Hoppas att alla som var med hade lika skoj som jag och Sauron, vi kommer definitivt att göra detta igen :)



Sånt här fint väder fick vi idag på våran skogsrunda - bättre kan det knappast bli!

Inga kommentarer: